Skip Navigation LinksActivities

ETKİNLİKLERİMİZ

Söyleşi: Hekim Hakları, Hasta Hakları ve Sağlıkta Şiddet

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Bilimsel Araştırma Topluluğu 23 Ocak 2021 Cumartesi günü, saat 12:00’da ''HEKİM HAKLARI HASTA HAKLARI VE SAĞLIKTA ŞİDDET'' konusu üzerine İç hastalıklar ve Onkoloji Uzmanı ve Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği Başkanı Dr. Özlem Gürkut, Çocuk ve Ergen Psikiyatri uzmanı ve Evrensel Hasta Hakları derneği yönetim kurulu aktif üyesi Dr. Ayşe Zeki, TC. Sağlık Bakanlığı Hasta Hakları Bilimsel Kurulu üyesi ve Marmara Üniversitesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Öğretim üyesi Doç. Dr. Gürkan Sert ile bir söyleşi gerçekleştirildi. Çevrim içi olarak gerçekleştirilen söz konusu söyleşide, DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nahide Gökçora, Evrensel Hasta Hakları Derneği üyeleri, DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi öğrencileri ve Türkiye’deki 20’den fazla Tıp Fakültesinin öğrencileri öğrencileri yer aldı.

#education #doctor #doktorhakları #hastahakları #etik